18 aprilie – Ziua Resurselor Umane din Ministerul Afacerilor Interne

18 aprilie – Ziua Resurselor Umane din Ministerul Afacerilor Interne

Îi sărbătorim astăzi și le urăm La mulți ani! tuturor celor care lucrează în structurile de resurse umane ale MAI, subliniindu-le rolul important pe care îl au în instituția noastră, acela de asigurare a cadrului care să permită angajaților MAI să ofere un serviciu public performant cetățenilor. Vrem să atragem tineri care să îmbrățișeze o

Îi sărbătorim astăzi și le urăm La mulți ani! tuturor celor care lucrează în structurile de resurse umane ale MAI, subliniindu-le rolul important pe care îl au în instituția noastră, acela de asigurare a cadrului care să permită angajaților MAI să ofere un serviciu public performant cetățenilor.
Vrem să atragem tineri care să îmbrățișeze o carieră în structurile ministerului, iar personalul de resurse umane este cel care face ca locurile scoase la concurs să fie adaptate nevoilor instituției.
5.200 de posturi sunt scoase la concurs în acest an în structurile MAI, pentru a atrage forțe proaspete și pentru a ne crește capacitatea operațională!
Funcțiile disponibile sunt în principal în domeniile: ordine și siguranță publică, combaterea criminalității organizate, poliție canină, formare profesională, analiză genetică și intervenții în situații de urgență.
gorjeanul
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos