Alina Gorghiu, ministra justiției, a inaugurat, astăzi, lucrările de modernizare la Palatul de Justiție Târgu-Mureș

Alina Gorghiu, ministra justiției, a inaugurat, astăzi, lucrările de modernizare la Palatul de Justiție Târgu-Mureș

„Investiția de aproape 39 de mil lei asigură Curții de Apel, Tribunalului Specializat și Judecătoriei condiții corespunzătoare de desfășurare a activității. Iar pentru justițiabili, acces la un act de justiție desfășurat în cele mai bune condiții.” Ministra justiției s-a întâlnit cu reprezentanții Baroului Mureș, condus de decanul Viorel Gorea. Discuțiile purtate au fost de fond,

„Investiția de aproape 39 de mil lei asigură Curții de Apel, Tribunalului Specializat și Judecătoriei condiții corespunzătoare de desfășurare a activității. Iar pentru justițiabili, acces la un act de justiție desfășurat în cele mai bune condiții.”

Ministra justiției s-a întâlnit cu reprezentanții Baroului Mureș, condus de decanul Viorel Gorea. Discuțiile purtate au fost de fond, despre nevoile avocaților pentru a asigura servicii în condiții optime pentru justițiabili. În Baroul Mureș sunt acum 310 avocați activi.

La Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Mureș, Alina Gorghiu a felicitat echipa condusă de directoarea Mirela Mureșan. Digitalizarea oferă posibilitatea ca serviciile să fie foarte rapide. Termenele de soluționare a solicitărilor sunt remarcabil de scurte.

Ieri, ministra justiției a vizitat, împreună cu secretarul de stat Bogdan Ilea, Penitenciarul Târgu-Mureș. Echipa de conducere condusă de directorul Adrian Iacob dezvoltă un proiect privind noi spații de deținere cu peste 200 de locuri la circa 6 km de oraș, la Gospodăria Agrozootehnică de la Sâncraiu de Mureș, unde există suficient spațiu.

gorjeanul
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos