Vânător atacat de urs în Gorj, transportat la spital în București

Vânător atacat de urs în Gorj, transportat la spital în București

Un incident dramatic s-a petrecut în județul Gorj în timpul unei partide de vânătoare, când un bărbat a fost atacat de un urs. Evenimentul a avut loc în dimineața de duminică, în localitatea Lelești, iar victima, un bărbat în vârstă de 58 de ani, originar din Stănești, a suferit răni grave. În timpul vânătorii, un

Un incident dramatic s-a petrecut în județul Gorj în timpul unei partide de vânătoare, când un bărbat a fost atacat de un urs. Evenimentul a avut loc în dimineața de duminică, în localitatea Lelești, iar victima, un bărbat în vârstă de 58 de ani, originar din Stănești, a suferit răni grave.

În timpul vânătorii, un urs a părăsit habitatul său și a atacat grupul de vânători, cauzând multiple leziuni bărbatului. Plăgile severe au afectat mâinile și coapsele acestuia, iar în plus, a suferit o fractură la antebraț. Echipa de intervenție a fost promptă, transportând victima la Spitalul din Târgu Jiu, unde medicii au evaluat starea sa de sănătate.

Din păcate, starea sa a necesitat un transfer la Spitalul Floreasca din București, unde va beneficia de îngrijiri specializate în chirurgia plastică. Agenții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj au intervenit la locul incidentului, iar coordonarea eforturilor a implicat pompieri și echipe de salvamontiști.

Deși incidentul s-a desfășurat în mediul natural al animalului, acesta a adus suferință omului, subliniind nevoia de precauție și respectarea regulilor de siguranță în activitățile de vânătoare.

gorjeanul
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos